Tabárez stelt voormalig Ajacied Lodeiro teleur

Reacties

Nicolás Lodeiro gaat niet naar het WK. De voormalig middenvelder van Ajax is één van de drie Uruguayanen die de laatste schifting voor de WK-selectie niet heeft overleefd.

Tabárez stelt voormalig Ajacied Lodeiro teleur

Voor Lodeiro, die tegenwoordig voor Seattle Sounders uitkomt, is dit een flinke teleurstelling. De 53-voudig international was aanwezig op de WK's van 2010 en 2014, maar de eindronde in Rusland gaat dus aan zijn neus voorbij. Bondscoach Óscar Tabárez moest drie namen wegstrepen uit zijn 26-koppige voorselectie en bracht naast Lodeiro ook Federico Valverde (Real Madrid B) en Gastón Ramírez (Sampdoria) slecht nieuws.

PSV'er Gastón Pereiro werd al eerder teleurgesteld door Tabárez: hij zat niet eens in de voorselectie. Edinson Cavani en Luis Suárez zijn de sterspelers van Uruguay, dat het in de groepsfase van het WK opneemt tegen Rusland, Egypte en Saoedi-Arabië.

De Uruguayaanse WK-selectie:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.