Taabouni tekent na vertrek bij AZ voor twee jaar bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Mohamed Tabouni afgerond. Zoals VI eerder al meldde komt de twintigjarige aanvallende middenvelder transfervrij over van AZ.

Taabouni tekent na vertrek bij AZ voor twee jaar bij Feyenoord
© Pro Shots

Tabouni kon ook zijn contract in Alkmaar verlengen, maar koos voor een nieuwe stap. De Nederlandse jeugdinternational stond in de belangstelling van verschillende clubs uit binnen- en buitenland en koos uiteindelijk voor de aanbieding van Feyenoord. in Rotterdam tekent de geboren Haarlemmer voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Bij Feyenoord wordt Taabouni niet alleen herenigd met trainer Arne Slot, die hem nog kent van zijn tijd bij AZ, maar ook met Orkun Kökçü. 'We kennen elkaar al heel lang, zijn opgegroeid in dezelfde wijk en hebben veel gevoetbald samen. Nu kijken of we hier op het veld bij Feyenoord nog steeds een match hebben', zegt Taabouni op de clubwebsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Taabouni weet wat zijn kwaliteiten en zijn verbeterpunten zijn. 'Ik kan een mannetje passeren en ben sterk en creatief in de kleine ruimte. In fysiek opzicht kan ik nog stappen zetten, wat hier op 1908 zeker moet lukken. De faciliteiten zijn erg goed. Feyenoord is een ambitieuze club, ik heb er zin in om hier te beginnen.'

Na Danilo (transfervrij overgekomen van Ajax) en Mats Wieffer (overgenomen van Excelsior) is Taabouni de derde nieuweling bij Feyenoord. De rechtsbenige linksbuiten, die ook op het middenveld kan spelen, speelde in Alkmaar hoofdzakelijk voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de hoofdmacht speelde hij drie keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer M. Taabouni
Meer over M. Taabouni
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.