Swingende doelpuntenmaker Newcastle steelt de show na bekerzege

Reacties
Swingende doelpuntenmaker Newcastle steelt de show na bekerzege
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Newcastle United bereikte dinsdagavond ten koste van Leicester City de halve finales van de strijd om de League Cup en die prestatie werd uitgebreid gevierd in de kleedkamer. Daar kreeg verdediger Dan Burn de lachers op zijn hand.

De 2.01 meter lange Burn maakte op St. James' Park de openingstreffer bij de 2-0 zege. Het was voor de mandekker zijn eerste doelpunt sinds mei 2021, toen hij nog in dienst van Brighton & Hove Albion het net vond tegen Manchester City.

In de kleedkamer van Newcastle United was blijkbaar bekend dat Burn na de spaarzame doelpunten in zijn carrière weleens een dansje waagt en dit keer drongen zijn teamgenoten er voor het oog van de camera weer op aan. Burn toonde zich van zijn beste kant en swingde erop los, tot hilariteit van onder anderen Sven Botman. 'De laatste keer dat ik zo danste, heb ik twee jaar niet gescoord', grapte Burn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.