Swansea overweegt De Boer nieuwe kans te geven in Engeland

Reacties

Frank de Boer is kandidaat om Carlos Carvalhal op te volgen bij Swansea City. De 48-jarige trainer staat op de shortlist van de naar het Championship gedegradeerde club, melden bronnen aan Voetbal International.

Swansea overweegt De Boer nieuwe kans te geven in Engeland

De Boer is op de hoogte van de interesse van Swansea en staat ervoor open om de overstap te maken. De oefenmeester wacht nog wel af, aangezien er meer belangstelling voor hem is. Ondanks de mislukte avonturen bij Internazionale en Crystal Palace wordt regelmatig geïnformeerd naar de diensten van De Boer.

Swansea zoekt ondertussen een manager in de stijl van Roberto Martínez en Brendan Rodgers, die zijn ploeg echt wil laten voetballen. De Boer wil graag instappen bij een club waar hij de hele voorbereiding kan meemaken. Bij Inter kwam hij bijvoorbeeld pas in augustus.

Na vijf jaar als trainer van Ajax liep het eerste buitenlandse avontuur van De Boer bij Inter uit op een fiasco. Al na drie maanden kreeg hij ontslag. Afgelopen zomer streek de trainer neer bij Crystal Palace, waar hij al na 77 dagen de laan uit werd gestuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.