Sunderland beloont Van Aanholt met nieuw contract

Reacties

Patrick van Aanholt is door de clubleiding van Sunderland beloond voor zijn uitstekende seizoen. De linksback heeft een verbeterd contract tot medio 2020 getekend.

Sunderland beloont Van Aanholt met nieuw contract

'Patrick heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Niet alleen op defensief gebied, maar zeker ook met zijn assists en belangrijke doelpunten. Het is fantastisch om zo'n groot talent langer bij de club te kunnen houden. Hopelijk wordt hij de komende jaren alleen nog maar beter', looft manager Sam Allardyce de Nederlandse verdediger op de clubsite.

De 25-jarige Van Aanholt kwam in de zomer van 2014 over van Chelsea, dat hem daarvoor verhuurde aan Vitesse. Onder bondscoach Danny Blind is Van Aanholt een vaste waarde in de selectie van het Nederlands elftal. Tegen Polen (1-2 winst) speelde de vleugelverdediger een helft, tegen Oostenrijk (0-2 winst) kwam hij de gehele wedstrijd in actie.

Van Aanholt speelde tot dusverre 69 wedstrijden voor Sunderland, waarin hij goed was voor vijf doelpunten. Vier van die vijf treffers maakte de linksback, die zijn jeugdopleiding genoot bij PSV, het afgelopen seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.