Succescoach Berdyev terug van nooit weggeweest bij Rostov

Reacties

FK Rostov heeft Kurban Berdyev weer in de armen gesloten. De vertrokken succescoach keert een maand na zijn vertrek officieel terug bij de Champions League-opponent van PSV.

Succescoach Berdyev terug van nooit weggeweest bij Rostov

FK Rostov zag Berdyev in de aanloop naar de dubbele confrontatie met Ajax in de voorronde van de Champions League vertrekken. De trainer die de club tot grote hoogtes had gebracht, maakte zich op om aan de slag te gaan bij Spartak Moskou. In afwachting van het bezegelen van zijn toekomst in de Russische hoofdstad was hij wel als adviseur voor zijn opvolger Dmitri Kirichenko aanwezig.

De overstap naar Spartak werd afgeblazen en nu keert Berbyev officieel terug bij FK Rostov. Zijn functie is wel anders, want hij gaat nu aan de slag als manager volgens het Engelse model. Ivan Daniliant is de nieuwe trainer aangezien Kirichenko niet over de juiste papieren beschikt.

Rostov, dat vrijdag met Kirichenko op de bank dankzij goals van Aleksandr Bukharov en Andrei Prepelita met 2-1 won van Krylia Sovetov Samara, speelt op 28 september in de Champions League tegen PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.