'Suárez twijfelt over toekomst en plaatst Juve in wachtkamer'

Reacties

Er is nog zeker geen sprake van witte rook bij de mogelijke transfer van Luis Suárez naar Juventus. Volgens bronnen uit Spanje wil de 33-jarige Uruguayaan meer bedenktijd.

'Suárez twijfelt over toekomst en plaatst Juve in wachtkamer'
© Pro Shots

Verschillende Italiaanse media meldden al dat Juventus de routinier bijna binnen heeft, maar volgens Sport zijn er nog vraagtekens rond de deal. Suárez beseft dat hij in deze fase van zijn carrière nog één transfer kan maken en wil er zeker van zijn dat hij de beste optie kiest. Hij is nog niet volledig overtuigd door het scenario dat hem vanuit Turijn geschetst is. Juventus moet dus afwachten.

Suárez kreeg eerder van Ronald Koeman te horen dat het beter was om te zoeken naar een nieuwe club. In de plannen van de nieuwe Barcelona-trainer is er geen grote rol meer voor de ex-Ajacied, die daarna ook gelinkt werd aan onder meer Ajax, dat ook serieus werk probeerde te maken van een terugkeer.

Inmiddels zou ook Atlético Madrid de situatie rond Suárez nauwlettend volgen. Dat heeft te maken met de interesse van Juventus in Álvaro Morata, die door Juve-coach Andrea Pirlo wordt gezien als een belangrijk alternatief voor Suárez. Morata en Pirlo werkten eerder al samen bij De Oude Dame.

Suárez traint ondertussen gewoon verder bij Barcelona, waar de voorbereiding echt gestart is op weg naar de La Liga-start in het weekend van 27 september. Dan debuteert Koeman als coach van zijn droomclub met een thuiswedstrijd tegen Villarreal. De Catalanen zijn in de eerste twee speelrondes nog vrij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.