'Suárez kiest dan toch voor Argentijns avontuur'

Reacties

Een Argentijns avontuur lonkt voor Luis Suárez. River Plate zit vol goede hoop in de wachtkamer bij de Uruguayaanse spits.

'Suárez kiest dan toch voor Argentijns avontuur'
© Pro Shots
River Plate
River Plate
2 - 1
Lanús
Lanús

River Plate heeft na het vertrek van Julian Alvárez naar Manchester City behoefte aan een nieuwe aanvalskracht. De Argentijnse club heeft meer dan goede hoop dat Suárez die gewenste nieuweling wordt.

Volgens TyC Sports is het aantal Europese opties namelijk flink geslonken voor de aanvaller die na zijn vertrek bij Atlético Madrid op zoek is naar een nieuwe club. Suárez had namelijk zijn zinnen gezet op een langer verblijf in Europa en daarmee de interesse uit andere continenten afgehouden. Nu zijn die toch weer op tafel gekomen met River Plate als meest serieuze optie.

Volgens het Argentijnse Direct TV is het allemaal in kannen en kruiken. Trainer Marcelo Gallardo was voorzichtiger na de wedstrijd tegen Lanús. 'We hebben een goede kans hem vast te leggen. We hebben al eerder een poging gedaan en toen was hij enthousiast. Als hij dat niet had gehad, zaten we hier niet op hem te wachten. Je hoeft ook niet tegen mensen te liegen, je hoeft niet te veel enthousiasme op te wekken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.