Suárez en Messi eindelijk weer samen na die pijnlijke 2-8 tegen Bayern

Reacties

Luis Suárez en Lionel Messi kunnen dit weekend voor het eerst sinds augustus 2020 weer eens met elkaar op het veld staan tijdens een wedstrijd. Inter Miami speelt dan zijn eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Major League Soccer.

Suárez en Messi eindelijk weer samen na die pijnlijke 2-8 tegen Bayern
© Pro Shots

Woensdagavond maakte Inter Miami de selectie die afreist naar El Salvador bekend. De club van eigenaar David Beckham speelt in januari tegen clubs als FC Dallas, Al-Hilal en Al-Nassr (met Cristiano Ronaldo), maar begint het jaar met een 'interland'. Het nationale team van El Salvador is namelijk in de nacht van vrijdag op zaterdag de tegenstander in een oefenpot. Het duel begint om 02.00 uur Nederlandse tijd.

Naast Messi en Suárez gaan ook Jordi Alba en Sergio Busquets mee op de oefentrip met trainer Gerardo Martino. Als de Argentijn en Uruguayaan samen op het veld staan tegen El Salvador, zal het voor het eerst sinds 14 augustus 2020 zijn dat de twee in één elftal spelen. Dat was overigens een pijnlijke laatste samenwerking. Met Messi en Suárez voorin verloor Barcelona met liefst 2-8 van Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. Kort na die wedstrijd vertrok Suárez naar Atlético Madrid. Via Nacional en Grêmio streek Suárez onlangs neer bij Inter Miami.

Messi werd in het nieuwe jaar gekozen als The Best FIFA Men's Player 2023

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.