Sturm Graz ontvangt miljoenenbod op Nederlandse spits

Reacties

Emanuel Emegha staat voor een miljoenentransfer. De twintigjarige Nederlandse spits van Sturm Graz is in gesprek met Strasbourg.

Sturm Graz ontvangt miljoenenbod op Nederlandse spits
© Pro Shots

Sturm Graz verlangt een bedrag van circa vijftien miljoen voor Emegha. Volgens Franse bronnen heeft Strasbourg een voorstel van tien miljoen plus bonussen neergelegd bij de Oostenrijkse topclub.

Zowel Emegha als Sturm Graz verkeert in een luxe-positie, want Strasbourg is niet de enige club met interesse voor de Nederlandse jeugdinternational. AC Milan volgt de situatie namelijk ook met buitengewone interesse, terwijl de aanvaller ook in beeld is bij Tottenham Hotspur. 

Emegha kan terugkijken op een goed seizoen bij Sturm Graz, waar hij met 9 goals in 27 wedstrijden een behoorlijke bijdrage leverde aan het behalen van de tweede plaats in de Oostenrijkse competitie. Daarnaast won Emegha met Sturm Graz de beker.

Sturm Graz nam Emegha vorig jaar zomer over van FC Antwerp, dat hem een half jaar eerder had losgeweekt bij Sparta Rotterdam, de club waar hij zijn opleiding had genoten en tussen 2020 en 2022 36 Eredivisie-duels (drie doelpunten) noteerde.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Emegha
Meer over E. Emegha
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.