Stug Shakhtar schrikt Arsenal niet af: gesprekken over Mudryk hervat

Reacties

Arsenal heeft de hoop op de komst van Mykhailo Mudryk nog altijd niet opgegeven. De koploper van de Premier League is nog altijd in onderhandeling met Shakhtar Donetsk, dat niets minder dan de hoofdprijs verlangt voor zijn sterspeler.

Stug Shakhtar schrikt Arsenal niet af: gesprekken over Mudryk hervat
© Pro Shots

The Gunners zijn met Chelsea in een felle strijd verwikkeld om de handtekening van Mudryk. Makkelijk wordt dat niet, want Shakhtar Donetsk weigert de 22-jarige aanvaller voor een appel en een ei te laten gaan. Technisch directeur Darijo Srna, die vorige week nog de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City bijwoonde, heeft volgens de BBC het eerste bod van Arsenal afgewezen.

Dat wil niet zeggen dat een deal van tafel is, want de Britse omroep weet dat de gesprekken tussen Arsenal en Shakhtar nog niet afgekapt zijn. Manager Mikel Arteta rekent op een serieuze vervanger van Gabriel Jesus, die vanwege een blessure voorlopig niet in actie kan komen. De Spaanse oefenmeester sprak onlangs openlijk uit te hopen op 'de juiste aankopen'.

Geen noodzaak
'Er is geen noodzaak om te verkopen', verduidelijkte Carlo Nicolini, die samen met Srna het technisch beleid van de club bepaalt, eerder al. Naar verluidt verlangt Shakhtar een bedrag van minstens honderd miljoen euro voor Mudryk. Nicolini herhaalde een uitspraak die hij in oktober al deed. 'We hebben aangegeven dat we hem beter vinden dan bepaalde andere spelers, zoals Antony. Dat is onze maatstaf.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.