Strootman: 'Ik zal sterker terugkomen'

Reacties

Kevin Strootman heeft via Twitter zijn dank uitgesproken voor de stroom aan steunbetuigingen die hij ontving. De middenvelder van AS Roma liep zondag in het duel met Napoli een zware knieblessure op, waardoor hij het WK in Brazilië moet missen en waarschijnlijk negen maanden aan de kant staat.

Strootman: 'Ik zal sterker terugkomen'

'Ik wil mijn (ex)teamgenoten, collegas, supporters, vrienden en iedereen bedanken voor de steun die ik krijg', aldus Strootman. 'Vanaf nu focus ik me op mijn herstel en zorg ik dat ik sterker terug zal komen. '

PSV
De zware kruisbandblessure van Strootman heeft overigens ook gevolgen voor zijn vorige werkgever PSV. De club kwam met AS Roma enkele prestatiebonussen overeen, waardoor de transfersom uiteindelijk op zo’n twintig miljoen euro zou uitkomen.

Dat is exclusief een doorverkooppercentage dat eveneens werd bedongen. De bonussen zouden worden uitgekeerd als Strootman een bepaald aantal duels voor Roma zou spelen. Door de kwetsuur zal de international dit seizoen – en dus ook dit boekjaar – het eerste doel niet meer kunnen halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.