Strootman als held onthaald bij Serie B-club: 'Hij is terug'

Reacties

Kevin Strootman is terug bij Genoa. De 32-jarige middenvelder werd door Olympique Marseille al eens een half jaar verhuurd aan de Italiaanse club. Nu volgt een nieuwe uitleenbeurt aan de club die vorig seizoen degradeerde uit de Serie A.

Strootman als held onthaald bij Serie B-club: 'Hij is terug'
© Pro Shots

Voor het eerst sinds het seizoen 2010/11 is Strootman daardoor op het tweede niveau actief. Toentertijd was hij speler van Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie. Nu wordt het de Serie B, waar Genoa graag zo snel mogelijk uit wil komen. Als 'wasmachine' op het middenveld maakte Strootman in 2021 al een goede indruk.

Marseille leende Strootman vorig seizoen uit aan Cagliari, waar hij mede door een knieblessure tot slechts elf optredens kwam. Volgens Italiaanse media blijft de Franse topclub een groot deel van het salaris van de Nederlander betalen. Strootman ligt nog een jaar vast bij Marseille.

Waar Marseille graag van Strootman af wilde, is Genoa dolblij met de terugkeer van de middenvelder. Op sociale media wordt hij afgebeeld als superheld. 'Hij is terug', voegde de club er als onderschrift aan toe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Strootman
Meer over K. Strootman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.