Strijd om Aboukhlal: opties in Engeland, Spanje en Duitsland

Reacties

Zakaria Aboukhlal heeft zich in zijn eerste seizoen bij Toulouse nadrukkelijk in de kijker gespeeld. Onder meer Brighton & Hove Albion heeft concrete belangstelling voor de 23-jarige aanvaller, zo wordt bevestigd tegenover VI.

Strijd om Aboukhlal: opties in Engeland, Spanje en Duitsland
© Pro Shots

Aboukhlal groeide na te zijn overgekomen van AZ snel uit tot basisspeler bij Toulouse. Hij kwam tot 37 optredens in de Ligue 1. De buitenspeler viel niet zozeer op met dribbels, maar vooral met zijn rendement. Aan het einde van het seizoen stond de teller op tien goals en vijf assists in de competitie. In het toernooi om de Coupe de France scoorde de Marokkaans international bovendien vijf keer voor Toulouse, dat het toernooi won door in de finale Nantes te verslaan.

Brighton is een van de clubs die zich serieus mengt in de strijd om Aboukhlal, zoals als eerste is gemeld door The Daily Mail. De aanvaller wordt ook begeerd door Real Betis en Bayer Leverkusen. De voormalige jeugdspeler van PSV heeft in Toulouse nog een contract tot medio 2026, waardoor een mooie transfersom lonkt voor de Franse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.