Streppel: 'Je zult nooit horen dat we de strijd opgeven'

Trainer Jurgen Streppel is nog lang niet van plan de handdoek in de ring te gooien voor Willem II. Na het verlies van zaterdagavond tegen PEC Zwolle (2-0) hebben de Tilburgers nog negen wedstrijden om het gat van acht punten naar de concurrentie te dichten.

Streppel: 'Je zult nooit horen dat we de strijd opgeven'

Streppel reageerde geërgerd op het moment dat hij gevraagd werd of het nu over was voor de Tilburgers. 'Jij kunt toch ook rekenen, of niet? Wil je horen dat wij opgeven? Dat doen we nooit. Maar dat het niet makkelijk zou worden, wisten we van tevoren.' Na zaterdag heeft Willem II al 41 uitduels op rij niet meer gewonnen.

De trainer vindt dat zijn ploeg in de eerste helft verzuimd heeft te profiteren van de ruimte die Nicky Hofs kreeg. 'We hadden PEC meer pijn moeten doen. We knakten bij de eerste tegengoal na rust, daarna had het wel 4-0 kunnen worden.'

Ook aanvoerder Philipp Haastrup wil niet van opgeven weten. 'Als je nu al opgeeft kun je net zo goed geen wedstrijd meer spelen. Soms waren we té gedreven en wilden we te veel druk zetten, waardoor PEC ruimte kreeg'.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen