Sterling neemt 'als man' afscheid van Manchester City

Reacties

Raheem Sterling heeft woensdagmiddag op social media vast afscheid genomen van Manchester City. De verwachting is dat de 77-voudig Engels international op korte termijn zijn handtekening zet onder een meerjarig contract bij Chelsea.

Sterling neemt 'als man' afscheid van Manchester City
© Pro Shots

Sterling (27) neemt na zeven seizoenen afscheid bij City, waarmee hij vier keer de Premier League-titel veroverde. De aanvaller speelde 337 officiële wedstrijden voor The Citizens en scoorde daarin 131 keer. City nam Sterling in de zomer van 2015 over van Liverpool.

In een bericht op Instagram spreekt Sterling van een 'lifetime of memories' en bedankt de technische staf van City, teamgenoten, het kantoorpersoneel en de fans voor de bijzondere periode in het Etihad Stadium. 'Wat een rit is het geweest. Ik ben dankbaar voor alle ups en downs', aldus Sterling.

'De downs hebben mij op de proef gesteld en zorgden ervoor dat ik het beste uit mezelf moest halen. Ik arriveerde in Manchester als een twintigjarige, nu vertrek ik als een man. Bedankt voor jullie eindeloze steun. Het was een eer om het shirt van Manchester City te dragen', besluit Sterling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.