Stemming ESPN-deal uitgesteld, kabelaars op het vinkentouw

Reacties

De strijd om de uitzendrechten van de Eredivisie blijft onverminderd doorgaan. De clubs zouden maandag voor of tegen de ESPN-deal stemmen, maar die stemming is uitgesteld tot begin juni. Zo hebben clubs wat lucht in deze drukke en beslissende fase van de competitie.

Stemming ESPN-deal uitgesteld, kabelaars op het vinkentouw
© Pro Shots

De stemming leek in eerste instantie een gelopen koers voor de Amerikaanse sportzender, omdat er geen concurrentie was. Totdat het consortium van kabelaars naar buiten bracht meer te kunnen bieden: minimaal 180 miljoen ten opzichte van de 167 miljoen van ESPN.

Maar dan moest er wel één belangrijke horde genomen worden. Vier clubs moesten tijdens de stemming tegen het bod van ESPN stemmen. Dan zouden de kabelaars aan tafel komen. Daar is nu dus nog geen duidelijkheid over. Maar het ligt wel in de lijn der verwachting dat het aanbod van het consortium serieuzer in overweging wordt genomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.