Stelling: de vierde plek is voor Feyenoord het hoogst haalbare

Reacties

Cor Pot is maandagmiddag te gast in de talkshow van Voetbal International. Met de huidige assistent van Feyenoord gaan we in op de situatie in Rotterdam-Zuid en kijken we naar Jong Oranje, dat aan de vooravond van het EK in Hongarije staat.

Stelling: de vierde plek is voor Feyenoord het hoogst haalbare

Met gastheer Kees Jansma gaat Pot vanaf 16.00 uur in op de turbulente tijden bij Feyenoord. De club maakte bekend in financiële problemen te zitten en ondertussen moet de staf proberen de Rotterdammers nog naar Europees voetbal te loodsen. Of dat lukt is de vraag en over dat vraagstuk praten we door aan de hand van onderstaande stelling. Clubwatcher Martijn Krabbendam schuift ook aan in de VI-studio om de situatie bij Feyenoord te duiden.

Poll (gesloten) De vierde plek is voor Feyenoord het hoogst haalbare
  • 87% Eens (1.424 stemmen)
  • 13% Oneens (217 stemmen)

Komende week gaat het vizier ook op Oranje, dat de eerste drie WK-kwalificatieduels voor de boeg heeft. Bondscoach Frank de Boer gaat het met zijn selectie opnemen tegen achtereenvolgens Turkije, Letland en Gibraltar. In die selectie reserveerde De Boer geen plek voor Wolfsburg-spits Wout Weghorst en dat maakte de tongen in binnen- en buitenland los. Behalve aan de hand van onderstaande stelling praten we door over de opvallende zaken rond Oranje.

Poll (gesloten) Wout Weghorst hoort thuis in de selectie van Oranje
  • 91% Eens (2.394 stemmen)
  • 9% Oneens (247 stemmen)

Namens VI is ook Stef van de Bont nog van de partij, voordat hij dinsdagochtend naar Hongarije vertrekt. Daar is hij present om het EK van Jong Oranje te volgen. Pot had Jong Oranje onder zijn hoede tussen 2009 en 2013 en weet wat het is om op een eindtoernooi te staan met de Oranje-beloften. In 2013 reikte hij tot de halve finale. Op welke gronden moet KNVB-coach Erwin van de Looi zijn basiself bepalen?

Poll (gesloten) Van de Looi moet kiezen voor de toekomst en niet de beste spelers
  • 28% Eens (381 stemmen)
  • 72% Oneens (959 stemmen)

In het laatste blok richten we de aandacht op het buitenlandse topvoetbal. Süleyman Öztürk, vaste volger van die topcompetities, bespreekt de meest opvallende zaken.

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 127.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Kijk hier onze uitzending van vorige week terug:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Heb je vragen voor in de show? Stel ze in de comments!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.