Stegeman: 'Ik heb de knoop voor mezelf al wel doorgehakt'

Reacties

Er lijkt komende week eindelijk duidelijkheid te komen over de positie van John Stegeman. De trainer van Heracles Almelo, in het bezit van een aflopend contact, is uitgenodigd voor een gesprek.

Stegeman: 'Ik heb de knoop voor mezelf al wel doorgehakt'

Club en trainer besloten deze winter de gesprekken over diens contract enige tijd op te schorten. Nu lijkt er dus duidelijkheid te komen. 'Woensdag na de tweede training gaan we zitten', laat Stegeman aan VI weten. 'Ik heb de knoop voor mezelf al wel doorgehakt. Daar ga ik het woensdag eens rustig over hebben.'

De algemene verwachting is dat club en trainer uit elkaar gaan, maar Stegeman laat niks los. 'Dit soort zaken bespreek je eerst met de club en dan met de media', zei hij eerder al eens. 'Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk.'

Door recente ontwikkelingen rees de vraag wie er binnen Heracles over het contract van de trainer zou gaan. Normaliter was Nico-Jan Hoogma verantwoordelijk, maar de algemeen directeur vertrekt per 1 maart naar de KNVB. Nieuwbakken technisch manager Mark-Jan Fledderus zat niet bij voorgaande gesprekken en laat aan VI weten niet de beslissing over Stegeman te gaan nemen.

De trainer, die de ontstane situatie zelf weglacht en een samenloop van omstandigheden noemt, gaat nu het gesprek aan met Rob Toussaint, de nieuwe algemeen directeur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.