Stegeman gaat voor eerste zege bij PSV in ruim halve eeuw

Reacties

Heracles Almelo-trainer John Stegeman laat er geen twijfel over bestaan welke ploeg zaterdag in Eindhoven de favoriet is. Volgens de coach van de Tukkers ligt de druk bij PSV.

Stegeman gaat voor eerste zege bij PSV in ruim halve eeuw

Zaterdagavond is om 19.45 uur in het Philips Stadion de aftrap tussen de koploper en de huidige nummer drie van de Eredivisie. Op papier een topper, maar de verhoudingen zijn minder gelijkwaardig volgens Stegeman.

'Voor ons is dit een topwedstrijd', stelt hij op de clubwebsite. 'Het is altijd een uitdaging om een goed resultaat te halen bij de koploper. We kijken uit naar deze wedstrijd, ik ben benieuwd. De spelers en het team ontwikkelen zich, dat gaat soms met horten en stoten maar het gaat goed. PSV wil kampioen worden dus zij moeten winnen. Wij willen heel graag winnen, daar zit een verschil in. Maar uiteraard leggen we ons bij voorbaat nergens bij neer, we gaan kijken of we PSV pijn kunnen doen.'

Mocht het dit seizoen verrassend goed presterende Heracles daadwerkelijk kunnen stunten met een zege, dan zou dat voor het eerst in ruim een halve eeuw zijn. De laatste, en enige zege in dertien reguliere uitwedstrijden in competitieverband bij PSV, dateert van 1 november 1964. Overigens zou winnen van PSV niet nieuw zijn voor Stegeman. In Almelo werd het eerder dit seizoen immers 2-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.