Statement Hammarby IF na 'wildste geruchten' over Ibrahimovic

Reacties

Het optreden van Zlatan Ibrahimovic in een oefenduel van Hammarby IF genereerde flink wat aandacht. De AC Milan-spits, mede-eigenaar van de Zweedse club, verdiende er zelf ook aan.

Statement Hammarby IF na 'wildste geruchten' over Ibrahimovic
© Pro Shots

Het onderlinge duel werd vrijdag zelfs live uitgezonden. Mede dankzij de promotie van Ibrahimovic op zijn sociale media-kanalen wisten de nodige liefhebbers de weg naar het live-verslag te vinden.

Maar er werden vraagtekens gezet bij de vrijwillige medewerking van de spits, die volgens Zweedse media bijna twintigduizend euro had gekregen om reclame te maken voor de uitzending.

De berichten noopten Hammarby IF tot het afgeven van een verklaring. 'Terwijl de wildste geruchten de ronde doen, wil Hammarby IF paar dingen verduidelijken', schrijft de Zweedse club op z'n website. 'Zoals gebruikelijk is er betaald voor de promotie op zijn sociale media-kanalen. Zlatan doneert het bedrag aan Samhällsmatchen, de verzamelnaam van alle maatschappelijke acties van Hammarby en draagt zo bij aan de positieve ontwikkeling van de kinderen in Stockholm.'

Ibrahimovic houdt bij Hammarby IF zijn conditie op peil in afwachting van nieuws over de Serie A. In tegenstelling tot het Italiaanse voetbal zijn in Zweden groepstrainingen toegestaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.