Ibrahimovic hekelt fans die standbeeld vernielden: 'Kleuterniveau'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic veroordeelt de fans van Malmö FF die enkele maanden geleden zijn standbeeld vernielden. De supporters namen het de 38-jarige spits kwalijk dat hij aandelen heeft gekocht van Hammarby IF, een rivaal van zijn oude club Malmö FF.

Ibrahimovic hekelt fans die standbeeld vernielden: 'Kleuterniveau'
© Pro Shots

'Het is heel jammer, het is een schreeuw om aandacht', vertelt Ibrahimovic aan Dplay. 'Ze wilden iets doen waar de media graag over schrijven. Het is het niveau van een kleuterklas. Verder moeten we hierboven staan. Het standbeeld is verleden tijd, maar dat betekent niet dat mijn geschiedenis met Malmö FF is uitgewist. Die blijft gewoon bestaan.'

Ibrahimovic doorliep een deel van de jeugdopleiding van Malmö FF, de club waarvoor hij in 1999 debuteerde en die hij in 2001 verruilde voor Ajax. Twee decennia later traint de AC Milan-spits mee bij Hammarby IF, omdat de coronarestricties in Zweden niet zo ver gaan als in Italië.

Aangezien zijn contract met AC Milan eind juni afloopt, wordt volop gespeculeerd over de toekomst van de flamboyante aanvaller. 'We zullen zien hoe het eindigt, als het eindigt. Ik heb al vaker gezegd dat ik zolang mogelijk door wil gaan, maar je weet nooit wat er gebeurt.'

Wat er nog over is van het standbeeld van Ibrahimovic:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.