Standard zonder ex-PSV'er Lestienne, maar met Ochoa tegen Ajax

Reacties

Standard Luik kan dinsdagavond (aftrap 20.00 uur) in het heenduel met Ajax in de derde voorronde van de Champions League geen beroep doen op Maxime Lestienne (ex-PSV). Doelman Guillermo Ochoa zit ondanks de interesse van Napoli wel bij de wedstrijdselectie.

Standard zonder ex-PSV'er Lestienne, maar met Ochoa tegen Ajax

Standard trok Lestienne aan als vervanger van sterspeler Edmílson Junior, die naar de Qatarese club Al-Duhail is vertrokken. De van Málaga overgekomen buitenspeler wacht echter nog altijd op zijn debuut voor Les Rouches en ontbreekt ook in de wedstrijdselectie voor vanavond. Trainer Michel Preud'homme meldde dat de 26-jarige Belg op de training een hamstringblessure heeft opgelopen.

Ochoa is er wel bij. De 33-jarige Mexicaan lijkt op weg naar Napoli, dat op zoek is naar een vervanger van de geblesseerde eerste keeper Alex Meret. Daarnaast zijn ook zomeraanwinsten Luis Pedro Cavanda, Samuel Bastien, Orlando Sá en Kostas Laifis inzetbaar. De te laat teruggekeerde Mehdi Carcela, die vrijdag tegen Waasland-Beveren (0-0) als invaller nog rood kreeg, is ook van de partij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.