Stam te spreken over Fer en debuterende Narsingh

Reacties

Feyenoord kwam woensdag in De Kuip tegen het Franse Angers niet verder dan een gelijkspel. Leroy Fer en Luciano Narsingh deden in de ogen van trainer Jaap Stam positief van zich spreken.

Stam te spreken over Fer en debuterende Narsingh

Fer is nog in afwachting van een aanbieding. Woensdag onderstreepte de middenvelder tegen Angers (2-2) dat hij een meerwaarde is voor Feyenoord. Ook Stam kwam tot die conclusie na het optreden van Fer in De Kuip.

'Leroy vult het heel goed in', zei de trainer op de clubwebsite over de middenvelder, die de eerste helft speelde. 'Hij traint goed, laat zien dat hij heel graag wil en werkt hard om in alles sterker en fitter te worden. De 45 minuten die hij in actie kwam, passen in het opbouwschema dat wij met hem volgen.'

Ook met de wel al vastgelegde Narsingh doet Stam het nog rustig aan. Woensdag maakte de aanvaller als invaller zijn officieuze debuut voor Feyenoord. In de minuten die hij kreeg liet hij zien waarom de Rotterdamse club hem heeft aangetrokken. 'Ook met Luciano bouwen we het zorgvuldig op', aldus Stam. 'Je zag direct een bepaalde dreiging in zijn spel, we weten welke kwaliteiten hij heeft.'

Feyenoord moet het woensdag doen zonder Yassin Ayoub, die kampt met liesklachten. Jens Toornstra viel nog in de eerste helft uit. Onderzoek moet uitwijzen welke klachten hij heeft overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen Angers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.