Stadionverbod voor NAC-fan die beker gooide naar scheidsrechter Kooij

Reacties

De persoon die na afloop van de play-offwedstrijd tussen NAC Breda en FC Emmen een plastic beker gooide naar de auto van scheidsrechter Joey Kooij heeft een stadionverbod gekregen. NAC benadrukt dat het om een eenmansactie ging.

Stadionverbod voor NAC-fan die beker gooide naar scheidsrechter Kooij
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
1 - 2
FC Emmen
FC Emmen

Kooij was woensdag bij sommige NAC-fans de gebeten hond vanwege zijn optreden in de wedstrijd tegen Emmen. Toen hij voor vertrek bij het stadion van de club werd toegeschreeuwd, besloot de arbiter om uit te stappen en enkele woorden terug te roepen. Daarbij gooide een persoon een lege plastic beker naar de auto van Kooij.

NAC meldt op de clubwebsite dat Kooij besloot om geen aangifte te doen. 'Gelukkig had de auto van de arbiter geen schade. Een vertegenwoordiger van NAC heeft gisteren contact gehad met de scheidsrechter om namens de club excuus te maken voor het voorval. De dader heeft inmiddels via de gemeente en politie een omgevings- en stadionverbod opgelegd gekregen', schrijft NAC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.