Stade Reims in de markt voor FC Groningen-steunpilaar Matusiwa

Reacties

FC Groningen moet alsnog vrezen voor een vertrek van Azor Matusiwa. Stade Reims heeft zich namelijk gemeld met een bod voor de 23-jarige controleur.

Stade Reims in de markt voor FC Groningen-steunpilaar Matusiwa
© Pro Shots

Matusiwa sprak vorige week de verwachting uit dat hij in Groningen zou blijven, maar met de slotfase van de transferwindow in het verschiet zou het dus heel anders kunnen gaan lopen. Reims versterkte zich al met Mitchell van Bergen (SC Heerenveen) en ook Kaj Sierhuis en Arber Zeneli staan bij de Noord-Franse club onder contract.

Matusiwa heeft zich na zijn komst van Ajax in 2019 ontwikkeld tot een van de bepalende spelers van FC Groningen. Vorige zomer was er al serieuze belangstelling voor hem, maar toen ging FC Groningen voor een vertrek liggen. FC Groningen heeft op zijn beurt Laros Duarte van Sparta Rotterdam in het vizier als versterking voor het middenveld. Een akkoord tussen beide clubs lijkt niet meer ver weg.

Alles wijst erop dat FC Groningen nog drukke dagen tegemoet gaat. Een vertrek van Gabriel Gudmundsson ligt ook in de verwachting. Lille is een van de partijen die concrete interesse heeft. Ook voor Ahmed El Messaoudi en Jørgen Strand Larsen bestaat belangstelling. Eerder deze week nam FC Groningen al afscheid van Ramon Pascal Lundqvist, die naar Panathinaikos vertrok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.