Stade Reims geeft Zidane stof tot nadenken

Reacties

Real Madrid heeft de laatste test voor de start van de Primera División gewonnen. Mede dankzij een sterk optreden van Toni Kroos zette De Koninklijke Stade Reims opzij (5-3).

Stade Reims geeft Zidane stof tot nadenken

Stade Reims, de huidige nummer acht van de Ligue 2, stond zestig jaar na de eerste Europa Cup I-finale opnieuw tegen Real Madrid. Inzet was dit keer de Trofeo Bernabéu. Voor trainer Zinedine Zidane was het vooral een laatste test voor de seizoensouverture tegen Real Sociedad van zondag.

De Franse coach zag tot zijn genoegen dat Kroos in zijn eerste optreden sinds het EK direct zijn toegevoegde waarde toonde. Met twee assists – Nacho en Sergio Ramos profiteerden van zijn voorwerk – leverde de Duitser zijn bijdrage aan het succes tegen Stade Reims. Ook Gareth Bale (foto) maakte een positieve indruk bij zijn terugkeer binnen de lijnen.

Stade Reims bleek in Santiago Bernabéu niet opgewassen tegen de Spaanse grootmacht. Álvaro Morata, James Rodríguez en Mariano Díaz tekenden voor de andere doelpunten van Real Madrid, dat toch allerminst een zorgeloze avond kende getuige de drie treffers van de Franse opponent. Met de 5-3 bleek het duel om de Trofeo Bernabéu een vergelijkbaar doelpuntenfestijn als de finale in 1956 in Parijs (4-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.