'Spurs in de problemen: bekritiseerde doelman moet aan de bak door blessure Lloris'

Reacties

De problemen onder de lat bij Tottenham Hotspur stapelen zich op. Hugo Lloris was al niet in beste doen, maar is nu ook nog eens geblesseerd geraakt. Daardoor komt de bekritiseerde tweede doelman Fraser Forster waarschijnlijk onder de lat te staan.

'Spurs in de problemen: bekritiseerde doelman moet aan de bak door blessure Lloris'
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 0
Manchester City
Manchester City

Lloris heeft een blessure overgehouden aan het met 1-0 gewonnen duel met Manchester City. Volgens diverse Engelse media, waaronder The Telegraph, BBC en The Athletic, ligt de Fransman er zes tot acht weken uit. Hij hoeft niet geopereerd te worden aan zijn knieblessure, maar heeft wel enkele weken rust nodig.

Dat levert voor trainer Conte een flink probleem op. Lloris toonde de afgelopen weken een mindere vorm en ging diverse keren de fout in. Voormalig Liverpool-speler Steve Nicol zei tegenover ESPN dat Conte Lloris echter niet op de bank kán zetten. 'Tweede doelman Fraser Forster is simpelweg niet goed genoeg. Tottenham moet echt een andere doelman halen.'

Conte haalde Forster afgelopen zomer naar Tottenham en door de blessure van Lloris lijkt de Engelse doelman de komende weken toch tussen de palen te staan bij Spurs. Vorig seizoen keepte Forster nog negentien Premier League-wedstrijden voor Southampton. Alleen Illan Meslier, Tim Krul en Ben Foster hadden een lager reddingspercentage in de Engelse competitie dan Forster (66%).

Spelersprofiel

F. Forster


Geboortedatum:
17 maart 1988
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Hexham
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
2,01 m
Gewicht:
93 kg
Huidige club:
Tottenham Hotspur
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.