Sporting geeft hoop op komst Castaignos niet op

Reacties

Sporting Lissabon heeft de jacht op Luc Castaignos nog niet gestaakt. De spits van Eintracht Frankfurt staat bovenaan het lijstje van de Portugese topclub. Dat bevestigen bronnen aan Voetbal International.

Sporting geeft hoop op komst Castaignos niet op

Een eerste bod van Sporting werd begin deze maand nog afgewezen. Dat heeft de Portugezen echter niet afgeschrikt. De onderhandelingen met Frankfurt zijn nog altijd gaande en Sporting zet alles op alles om Castaignos voor het sluiten van de transfermarkt binnen te halen.

Sporting is actief op zoek naar aanvallende versterking. Behalve Castaignos staat ook Bas Dost in de belangstelling van de Champions League-deelnemer. VfL Wolfsburg is voorlopig echter niet erg happig op een vertrek van Dost.

De 23-jarige Castaignos kwam vorig seizoen niet verder dan negentien wedstrijden in de Bundesliga, waarin hij goed was voor vier doelpunten. Toch heeft de clubleiding van Frankfurt vertrouwen in de ex-Feyenoorder, die het zelf ook geen straf vindt om in Duitsland te blijven. Castaignos stond een week geleden ook in de basis in het bekerduel met 1. FC Magdeburg, dat via een strafschoppenreeks werd gewonnen. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.