Spits De Jong terug bij FC Twente voor topper bij AZ

FC Twente lijkt woensdag in de topper bij AZ weer te kunnen beschikken over Luuk de Jong. De aanvaller van FC Twente kon maandag zonder problemen meetrainen bij de Tukkers. Dat gold niet voor aanvoerder Peter Wisgerhof en doelman Nikolay Mihaylov.

Spits De Jong terug bij FC Twente voor topper bij AZ

De Jong (foto) viel op 21 maart in het duel met De Graafschap (2-1 zege) uit met een enkelblessure. Die klachten behoren zo goed als tot het verleden.

Wisgerhof heeft al weken last van hamstringklachten. Hij leek het duel met de Alkmaarders te gaan halen, maar blijft hinder ondervinden van de spierblessure.

Het is tevens nog de vraag of doelman Nikolay Mihaylov op tijd verlost is van zijn knieklachten. De Bulgaar werd de voorbije weken vervangen door routinier Sander Boschker en moest ook maandag verstek laten gaan. Denny Landzaat staat op het punt mee te gaan trainen, maar is er woensdag nog niet bij.

Wout Brama en Willem Janssen zijn er eveneens niet bij tegen AZ. Zij zitten beiden een duel schorsing uit. FC Twente bezet momenteel in de Eredivisie de derde plaats met drie punten achterstand op Ajax en twee op AZ. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's