Spion brengt politie op de been in aanloop naar Championship-kraker

Reacties

De voorbereiding van Derby County op de topper in het Championship tegen Leeds United van vrijdagavond is verstoord door een heus spionage-incident.

Spion brengt politie op de been in aanloop naar Championship-kraker

Manager Frank Lampard moest de training even onderbreken, zodat de politie een persoon die zich verdacht gedroeg kon ondervragen. Na een verhoor is de man vrijgelaten.

De verdachte had onder meer een verrekijker en een tweede setje kleren bij zich. In de loop van vrijdag werd duidelijk dat de persoon deel uitmaakt van de technische staf van Leeds. Inmiddels heeft Derby County het incident aanhangig gemaakt bij de Football League.

Op Twitter maakt de lokale politie melding van het incident en wordt Derby County nog even succes toegewenst. De formatie van Lampard bezet de zesde plaats, met acht punten minder dan koploper Leeds. De lijstaanvoerder verloor zijn laatste drie officiële wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.