'Spierblessure maakt Cillessen twijfelgeval voor Oranje'

Reacties

Het is onzeker of Jasper Cillessen zich volgende week kan melden bij Oranje voor de interlands tegen Spanje (11 november), Bosnië-Herzegovina (15 november) en Polen (18 november). Volgens Spaanse media heeft de Oranje-doelman een nieuwe spierblessure opgelopen.

'Spierblessure maakt Cillessen twijfelgeval voor Oranje'
© Pro Shots

Cillessen maakt net als Tim Krul en Marco Bizot deel uit van de Oranje-selectie die bondscoach Frank de Boer vrijdagmiddag bekendmaakte. Voordat de Nederlandse doelman zich zou melden bij Oranje wacht dit weekend eerst nog de competitiewedstrijd tegen Real Madrid. Cillessen zou volgens verschillende Spaanse media die wedstrijd weer gaan keepen. Door een eerdere blessure raakte de Nederlander zijn plek onder de Valencia-lat kwijt aan Jaume Doménech. Cillessen was de eerste drie wedstrijden nog geblesseerd, maar moest ook de vijf wedstrijden daarna vanaf de bank toekijken.

Hoewel Valencia zelf nog niets meldt over de blessure van Cillessen zijn er meerdere Spaanse media melden dat de Nederlandse doelman de trainingssessie van vrijdag vroegtijdig staakte door een spierblessure. Hij zou niet in staat zijn geweest om zelf met de auto de trainingsaccommodatie van Valencia te verlaten. 'Het zou een grote verrassing zijn als hij zondag weer beschikbaar is', meldt Marca.

Naast Cillessen, Krul en Bizot behoorde ook Justin Bijlow tot de voorselectie van Oranje. De doelman van Feyenoord viel echter af bij het bekendmaken van de definitieve selectie. 

Valencia
Valencia
4 - 1
Real Madrid
Real Madrid
Poll (gesloten) Welke keeper zou jij als eerste opnemen in de selectie van Oranje?
  • 53% Justin Bijlow (1.422 stemmen)
  • 6% Marco Bizot (170 stemmen)
  • 23% Jasper Cillessen (603 stemmen)
  • 11% Tim Krul (297 stemmen)
  • 6% Iemand anders, namelijk ... (antwoord in de comments) (166 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.