Spelers NAC 'compleet verrast' door miljonairspremie

Reacties

In de jacht op een terugkeer in de Eredivisie is de NAC Breda-selectie maandag een vette worst voorgehouden. De spelers hebben het niet nodig voor hun motivatie.

Spelers NAC 'compleet verrast' door miljonairspremie

Multimiljonair Salar Azimi heeft de spelers maandag in de kleedkamer een premie van 110 duizend euro in het vooruitzicht gesteld als het de Bredase club lukt om ten koste van NEC het Eredivisie-ticket te bemachtigen.

'Wij werden vanochtend compleet verrast door het nieuws en de bijdrage die meneer Azimi heeft uitgesproken', zei aanvoerder Robbie Haemhouts op de clubwebsite. 'Ik denk heel eerlijk gezegd dat wij al tot het bot gemotiveerd zijn. Als je het stadion tegen FC Volendam weer ziet, heb je denk ik niet meer nodig. Zo'n premie is dan niet meer dan een leuke extra.'

Volgens Haemhouts is het ook niet zeker of de hele premie ten goede komt aan de spelers. 'Voor nu ligt de focus volledig op de wedstrijden en het afdwingen van promotie. Mochten we promoveren, gaan we nog kijken naar de verdeling en dit met elkaar bespreken. Daarin gaan we wel kijken of we ook nog iets kunnen doen voor het kantoorpersoneel en de sfeerpot van de supporters.'

NAC Breda begint donderdag op eigen veld aan de laatste hobbel op weg naar de Eredivisie. Zondag wacht in Nijmegen de return tegen NEC.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.