Spelers Cambuur komen met hartverwarmend gebaar: 'In Henk we trust'

Reacties

SC Cambuur heeft vrijdag, voor de wedstrijd tegen Willem II, op speciale wijze trainer Henk de Jong een hart onder de riem proberen te steken.

Spelers Cambuur komen met hartverwarmend gebaar: 'In Henk we trust'
© Pro Shots
Willem II
Willem II
1 - 3
SC Cambuur
SC Cambuur

De spelers droegen bij het betreden van het veld t-shirts met daarop de tekst: 'In Henk we trust'. De 57-jarige De Jong heeft zijn werkzaamheden voorlopig moet staken, omdat er een cyste in het hoofd van de coach is aangetroffen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De honneurs worden voorlopig waargenomen door Pascal Bosschaart, Martijn Barto en Peter van der Vlag. Naar omstandigheden gaat het 'prima' met De Jong, zei assistent-coach Bosschaart voor de aftrap tegen ESPN: 'Maar het is natuurlijk een lastige situatie waar hij mee kampt.'

'Vorige week heeft De Jong de wedstrijd niet gekeken. Dat kon hij niet aan. Maar als het goed is, zit hij vandaag wel voor de buis', aldus Bosschaart, die hoopt dat het wegvallen van De Jong geen negatieve impact heeft op de spelersgroep: 'Je hoopt dat het hetzelfde blijft. Wij zullen ook niet opeens andere dingen gaan doen. Het zou heel raar zijn als we opeens heel anders gaan spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.