Speler Egypte loopt bizarre blessure op tijdens Afrika Cup

Reacties

Emam Ashour kan in de volgende ronde van de Afrika Cup niet meedoen. De middenvelder van Egypte moet het duel met DR Congo aan zich voorbij laten gaan. En dat had een bijzondere oorzaak.

Speler Egypte loopt bizarre blessure op tijdens Afrika Cup
© Pro Shots
Egypte
Egypte
ns
1 - 1
DR Congo
DR Congo
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de afgelopen twee wedstrijden was Ashour nog gewoon basisspeler van Egypte. Met drie gelijke spelen plaatste het Noord-Afrikaanse land zich voor de knock-outfase van de Afrika Cup. Daarin is DR Congo de tegenstander. Ashour is echter niet van de partij, hij heeft een hersenschudding opgelopen.

Dat is gebeurd tijdens een training. Ashour vierde een treffer met een salto, landde verkeerd en liep zodoende een hersenschudding op. Opnieuw een tegenvaller voor bondscoach Rui Vitória dus, die eerder dit toernooi al Mohamed Salah zag uitvallen met een hamstringblessure.

Ashour is een 25-jarige middenvelder die speelt voor Al Ahly in Egypte. Daarnaast is hij vijftienvoudig international van zijn land.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.