Gehavende Salah keert direct na heroïsch slot terug naar Liverpool

Reacties

Mohamed Salah verlaat dinsdag definitief de Afrika Cup. De sterspeler van Egypte zag zijn ploeggenoten maandag op heroïsche wijze de groepsfase overleven, maar laat ze daarna achter. Hij keert terug naar Liverpool om te herstellen van een blessure.

Gehavende Salah keert direct na heroïsch slot terug naar Liverpool
© Pro Shots
Kaapverdië
Kaapverdië
2 - 2
Egypte
Egypte

Tijdens de tweede groepswedstrijd van Egypte viel Salah uit met een spierblessure. Daardoor kwam er snel een einde aan zijn toernooi. In Ivoorkust bleef hij echter zijn landgenoten steunen, maar Liverpool meldt dat The Egyptian King zich woensdag weer meldt op het trainingscomplex in Engeland. Daar gaat hij met de medische staf zijn revalidatie starten.

Liverpool meldt dat de blessure van Salah erger is dan aanvankelijk werd gevreesd. Volgens diverse Britse media houdt dat in dat de vleugelspits tenminste vier weken aan de kant staat. De Egyptische bond heeft de club toestemming gegeven om Salah terug te laten keren. In het statement op de clubwebsite houdt Liverpool de deur voor een terugkeer naar de Afrika Cup nog wel open.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Afrika Cup
Meer over Afrika Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.