'Spel op de wagen: Manchester United biedt op Onana'

Reacties

Het spel is op de wagen: Manchester United heeft een eerste bod gedaan op Andre Onana. Dat melden Sky Sport Italia en The Athletic. De kans is groot dat Internazionale het bod af zal wijzen.

'Spel op de wagen: Manchester United biedt op Onana'

Manchester United en Inter zijn al langere tijd concreet met elkaar in gesprek over Onana, die de stap naar de club van Erik ten Hag graag zou willen maken. Er ligt inmiddels een bod van veertig miljoen euro plus vijf miljoen aan mogelijke bonussen. Inter zet in op zestig miljoen, maar de kans is aanwezig dat beide clubs elkaar uiteindelijk zullen gaan vinden.

Onana kent Ten Hag vanuit zijn tijd bij Ajax en werd geroemd om zijn meevoetballende vermogen. Mocht hij de stap naar Manchester United maken, dan zal hij David De Gea vervangen. De Spaanse doelman is officieel inmiddels werkloos en kwam er met de club vooralsnog niet uit. De Engelse clubleiding deed een nieuw contractvoorstel, maar trok dat naar verluidt weer in. Op de achtergrond zet Manchester United vol in op de komst van Onana.

Eerder werd ook duidelijk dat Manchester United het vizier gericht heeft op Feyenoord-doelman Justin Bijlow, op wie tot zover nog geen officieel bod gedaan is. De clubs staan wel met elkaar in contact.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.