Spektakelploeg Chelsea kan bedenkelijk record vestigen

ADVERTORIAL - Voor Everton gaat de strijd tegen degradatie maandagavond verder met een uitwedstrijd tegen Chelsea. De defensieve cijfers van de Londenaren bieden hoop voor The Toffees, heel veel hoop. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Spektakelploeg Chelsea kan bedenkelijk record vestigen
© Pro Shots

Wie het positief bekijkt, kan zeggen dat Chelsea aan het opkrabbelen is. De laatste nederlaag in de Premier League dateert alweer van 4 februari. Sindsdien werd zeven keer op rij niet verloren. In die reeks was het knapste resultaat misschien wel het pakken van een punt op bezoek bij Manchester City. Toch zal Mauricio Pochettino balen van de wisselvalligheid van zijn team, ook binnen wedstrijden. De defensie is in de voorbije weken weer erg kwetsbaar gebleken.

In de laatste zeven wedstrijden die Chelsea speelde in de verschillende competities, kwam het team van Pochettino zelf minstens twee keer tot scoren, maar lukte het ook de tegenstander om minstens twee keer te scoren. Dat is uniek op het hoogste niveau in Engeland. Krijgt die reeks maandagavond een vervolg met een achtste doelpuntrijke wedstrijd, dan heeft Chelsea een nieuw record gevestigd.

Zie jij dat gebeuren? Via de optie Bet Builder is het bij Unibet mogelijk om in te zetten op zowel minstens twee goals van Chelsea als minstens twee goals van Everton. Dat doe je door te kiezen voor Meer dan 1.5 goals door Chelsea en Meer dan 1.5 goals door Everton. Dat levert een quotering van liefst 4.00 op.

Een Bet Builder-weddenschap spelen bij deze maandagavondwedstrijd in de Premier League kan een extra voordeel opleveren. Unibet-spelers van 24 jaar of ouder kunnen namelijk een Free Bet van 5 euro vrijspelen. Dat gaat als volgt:

- Meld je via Bonusaanbiedingen aan voor de actie door de aanbieding te accepteren.
- Plaats een Bet Builder-weddenschap van minstens 10 euro op een voetbalwedstrijd, met een minimale odd van 1.10 per selectie.
- Een Free Bet van 5 euro wordt aan je account toegevoegd zodra de weddenschap is afgehandeld.

Met een quotering van 1.71 voor een overwinning is Chelsea de favoriet in de thuiswedstrijd tegen de nummer zestien van de ranglijst. Everton won eerder dit seizoen in eigen huis wel knap van The Blues (2-0). Inzetten op een nieuwe zege van het team van manager Sean Dyche op Chelsea kan 4.90 keer de inleg opleveren.

Verhoogde odds bij Chelsea - Everton

- Cole Palmer opent de score: 6.25
- Dominic Calvert-Lewin scoort: 3.25

Wil jij met extra spanning genieten van deze Premier League-wedstrijd? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's