Speciaal bezoek voor Man City: De Bruyne junior (8) geeft tips op de training

Reacties

In aanloop naar de Champions League-return tussen Manchester City en Real Madrid kreeg eerstgenoemde club maandag speciaal bezoek op de training. Mason Milian, de oudste zoon van Kevin De Bruyne, trapte ontspannen een balletje mee. De achtjarige jongen had de grootste lol met Erling Haaland.

Speciaal bezoek voor Man City: De Bruyne junior (8) geeft tips op de training
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Manchester City
Manchester City
ns
1 - 1
Real Madrid
Real Madrid

'De ploeg had wat tips nodig, dus de kleine jongen kwam wat raad geven', zo luidde het bijschrift van De Bruyne senior op Instagram. Op de foto’s is De Bruyne junior te zien in een trainingspak van Manchester City. Na de laatste swipe vind je het mooist gevangen moment van de dag: Haaland zit op de bal van het lachende kind, die de tientallen kilo’s wegende Noor niet van het leer af kan krijgen.

Of de tips van De Bruyne junior hebben geholpen, zal woensdagavond moeten blijken. City en Real vechten uit wie de halve finale van de Champions League bereikt. Het heenduel in Estadio Santiago Bernabéu eindigde in een spectaculaire 3-3.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer K. De Bruyne
Meer over K. De Bruyne
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.