Spartak-trainer plaatst zorgen om Promes in perspectief

Reacties

Quincy Promes is niet ongeschonden uit het bekerduel met Kuban Krasnodar gekomen. Spartak Moskou-trainer Massimo Carrera nam de grootste zorgen over de aanvaller weg.

Spartak-trainer plaatst zorgen om Promes in perspectief

Promes had woensdag met twee goals een grote bijdrage aan het bekersucces tegen Krasnodar (0-2 zege). Maar tegelijkertijd was hij een bron van zorg bij de Russische club vanwege een opgelopen kuitblessure.

Het competitieduel met Anzhi van zaterdag gaat aan de Oranje-international voorbij. Maar mogelijk blijft het bij die ene wedstrijd. 'We gaan proberen hem fit te krijgen voor Liverpool', zei Carrera met het oog op de naderende Champions League-confrontatie met Liverpool van dinsdag.

Voor Oranje-bondscoach Dick Advocaat is dat ook goed nieuws met de WK-kwalificatieclimax van 7 en 10 oktober tegen Wit-Rusland en Zweden in het vooruitzicht.

Spartak Moskou kreeg van de UEFA te horen dat de ploeg het op 17 oktober in de uitwedstrijd tegen Sevilla moet stellen zonder steun van de eigen aanhang. De Russische club is bestraft voor de ongeregeldheden rond het Champions League-duel met Maribor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.