Sparta legt doorgebroken jeugdproduct Ache langer vast

Reacties

Sparta heeft de verbintenis met de talentvolle spits Ragnar Ache verlengd tot medio 2020. De negentienjarige aanvaller had een contract tot het einde van dit seizoen.

Sparta legt doorgebroken jeugdproduct Ache langer vast

Ache speelde vorig seizoen hoofdzakelijk met Jong Sparta in de Tweede Divisie en zat in de tweede helft van het seizoen al enkele malen bij de selectie van de Rotterdammers. Momenteel beleeft hij zijn doorbraak bij Sparta. In de voorbereiding op het seizoen was hij regelmatig trefzeker en liet hij zien een heuse concurrent voor de aangetrokken Sloveen Dalibor Volas te zijn. Met name zijn sprongkracht is een wapen van de jonge aanvaller

Tegen NAC Breda maakte Ache als invaller onlangs zijn eerste twee treffers in de Eredivisie, tegen FC Twente startte hij voor het eerst in de basis. De in Duitsland geboren aanvaller die de jeugdopleiding van Sparta doorliep, was betrokken bij de enige treffer van de wedstrijd.

'Ik ben blij en zie het als een bekroning', reageerde Ache. 'Ik wist dat ik goed bezig was. Dat liet de trainer ook weten en mijn basisplaats tegen Twente is daar ook een bewijs van.'

De ernst van de hamstringkwetsuur die Michel Breuer opliep tegen Twente is nog niet duidelijk. Onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen wat de precieze schade bij de routinier is en hoe lang hij niet inzetbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.