Sparta doet weer zaken met Lommel en presenteert aanvaller

Reacties

Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Agustin Anello. De 21-jarige aanvaller komt over van Lommel SK, dat Koki Saito al verhuurt aan de Rotterdamse club. Anello komt definitief over en tekent een contract voor drie seizoenen met de optie op nog een seizoen. Vorig jaar nam Sparta Arno Verschueren al over van Lommel.

Sparta doet weer zaken met Lommel en presenteert aanvaller
© Sparta Rotterdam

'We zijn heel erg blij dat we Agustin welkom kunnen heten bij Sparta', vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubsite. 'Met zijn goede techniek en aanvallende dreiging was Agustin één van de spelers die ons opviel bij Lommel en de laatste maanden bij Hajduk Split. Met zijn komst krijgen we aan de zijkant nog meer mogelijkheden en we zijn blij dat Agustin zich de komende jaren aan ons verbindt.'

Anello kwam in 2019 naar Lommel, waarvoor hij 42 wedstrijden speelde en zeven keer scoorde. Het afgelopen half jaar verhuurde de Belgische club, onderdeel van de City Football Group, hem aan Hajduk Split. De club eindigde op de tweede plek in de Kroatische competitie. Sparta versterkte zich tot nu toe met Django Warmerdam, Saïd Bakari, Pelle Clement en Sergi Rosanas. Daarnaast is verdediger Thijs Velthuis onderweg naar de Rotterdamse club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.