Sparta-doelman Olij bedankt voor Champions League-club

Reacties

Nick Olij, de doelman van Sparta Rotterdam, heeft bedankt voor een transfer naar FC Kopenhagen. De keeper besloot om niet in te gaan op belangstelling van de Deense Champions League-deelnemer, omdat hij er als tweede keeper zou fungeren.

Sparta-doelman Olij bedankt voor Champions League-club
© Pro Shots

'Ik heb met Kopenhagen gesproken, maar ze hebben daar een eerste keeper. Voor mij is dat op dit moment geen optie. Op dit moment heb ik de leeftijd om te spelen, het is zonde om ergens op de bank te gaan zitten. Ook richting het EK met Nederland, ik wil de keuze voor Ronald Koeman heel moeilijk proberen te maken', aldus Olij bij ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Er zijn dingen voorbij gekomen, we zijn dat heel goed aan het afwegen, wat de juiste stap is. Nu of in de zomer. Als er nu geen club komt, dan blijf ik bij Sparta. Dit is een geweldige club en we hebben een geweldige groep, dat is ook zeker wat waard.'

Kamil Grabara is de eerste doelman van Kopenhagen, dat in de achtste finales van de Champions League op Manchester City stuit. Hij zal de Deense hoofdstad in de zomer verruilen voor VfL Wolfsburg. Olij zou gehaald worden om eerst een half jaar te wennen en Grabara daarna op te volgen, maar de 28-jarige sluitpost van de Kasteelheren heeft nu geen zin in een langere periode op de bank.

Olij aast wel op een stap hogerop. Hij sprak zich daar al meerdere malen openlijk over uit.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer FC Kopenhagen
Meer over FC Kopenhagen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Superliga
Meer over Superliga
Meer N. Olij
Meer over N. Olij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.