Sparta-doelman maakt vertrek bekend via Instagram

Reacties

Sparta Rotterdam moet op zoek naar een nieuwe doelman. Eerste keeper Ariel Harush gaat de club namelijk verlaten, zo maakt hij maandag bekend op zijn Instagram-pagina.

Sparta-doelman maakt vertrek bekend via Instagram
© Pro Shots

Sparta nam de 32-jarige Israeliër afgelopen zomer over van Hapoel Beer Sheva en na een aantal maanden verdrong hij Tim Coremans uit de basis. In totaal stond hij zestien Eredivisie-duels onder de lat bij de ploeg van trainer Henk Fraser. Toen de competitie in maart werd stilgelegd, keerde Harush terug naar Israël, waar hij vader is geworden.

Sparta deed hem een voorstel om zijn aflopende contract te verlengen, maar dat kwam er niet van. Nu maakt Harush zelf bekend dat hij vertrekt uit Rotterdam. 'Helaas moet ik Sparta vandaag verlaten door deze lastige situatie. Ik wil de staf, de spelers en de supporters bedanken. Ik heb veel geleerd dit jaar. Ik wens de club succes in de toekomst.'

Het vertrek van Harush komt niet helemaal uit de lucht vallen en dus was Sparta zich al aan het oriënteren voor een nieuwe doelman. De club heeft bij zijn management naar NAC Breda-goalie Nick Olij (24) geïnformeerd. Nu de Brabanders niet promoveren, kan Olij een interessante optie zijn, maar hij heeft een verbintenis tot medio 2021.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.