Spaanse en Franse media smullen van cryptische Benzema

Reacties

Het leek een doodnormaal bericht op Instagram, maar zo vlak na het officieel worden van de contractverlenging van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain is het niet los van elkaar te zien. Karim Benzema plaatste zaterdagavond een cryptisch bericht op zijn Instagram, Spaanse en Franse media weten precies wat de spits van Real Madrid ermee bedoelt.

Spaanse en Franse media smullen van cryptische Benzema
© Pro Shots

Zaterdag kwam er een einde aan een maandenlange soap rondom Mbappé, die er tóch voor koos om langer in Parijs te blijven. Er zou een persoonlijk akkoord zijn geweest met Real Madrid, maar dit werd vlak voor het nieuws over de contractverlenging ontkend door kamp-Mbappé.

Benzema voelt zich verraden, denken Franse en Spaanse media. De Champions League-finalist plaatste een foto van de vermoorde rapper Tupac, Marca legt uit dat het niet een eerbetoon was. Op de foto staat volgens het Spaanse medium naast Tupac ook de 'vriend' die hem verraden zou hebben, wat uiteindelijk resulteerde in de dood van de rapper.

Mbappé en Benzema vormen de laatste tijd weer de voorhoede van Frankrijk, beiden steken in absolute bloedvorm. Benzema werd topscorer van La Liga en staat ook bovenaan die lijst in de Champions League, Mbappé kroonde zichzelf tot topscorer van de Ligue 1 en sloot het seizoen af met een hattrick tegen FC Metz. Het zal ongetwijfeld de bedoeling van bondscoach Didier Deschamps zijn om de doelpuntenmachines allebei te gebruiken tijdens het WK in Qatar, maar is de band tussen Mbappé en Benzema vertroebeld door 'het verraad'?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.