Einde van de soap: Mbappé verkiest PSG toch boven Real Madrid

Reacties

Kylian Mbappé blijft Paris Saint-Germain trouw. Na lang aarzelen heeft de 23-jarige Fransman alsnog besloten zijn aflopende contract in Parijs te verlengen. De keuze van Mbappé is een flinke aderlating voor Real Madrid.

Einde van de soap: Mbappé verkiest PSG toch boven Real Madrid
© Pro Shots

Mbappé maakte zijn keuze zaterdagavond vlak voor de laatste wedstrijd in het kampioensjaar bekend. De steraanvaller kwam in 2017 naar PSG en werd vier keer landskampioen met de Parijzenaren. De laatste landstitel leek zijn laatste succes met PSG te worden. Mbappé flirtte lang met zijn droomclub Real Madrid, maar heeft toch besloten om op de lucratieve aanbieding van de Parijzenaren in te gaan.

Real zag in Mbappé de nieuwe ster voor het komende decennium. Voor De Koninklijke lonkte een unieke kans vanwege het aflopende contract van de wereldkampioen, maar de blikvanger bleek toch gevoelig voor de argumenten die in Parijs werden gebruikt om hem over te halen te verlengen. Mbappé heeft zijn contract verlengd tot medio 2025.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.