Laporta doet exorbitante eisen Mbappé uit de doeken

Reacties

Voor megasalarissen zijn topspelers niet aan het goede adres bij Barcelona. President Joan Laporta wijst de eisen van spelers als Kylian Mbappé op voorhand af.

Laporta doet exorbitante eisen Mbappé uit de doeken
© Pro Shots

Barcelona heeft door de financiële perikelen niet de diepste zakken. De Catalaanse club is niet van plan aan exorbitante eisen van bijvoorbeeld Mbappé te voldoen. Laporta wil niet weer in de fout gaan. 'Je moet je bewust zijn van de grenzen qua uitgaven', zei hij tegen Radio Catalunya.

De president wees op de voor Barcelona onmogelijke eisen van Mbappé. 'Hij vraagt 45-50 miljoen euro netto per jaar. Hij is van het niveau van supertoppers. Maar ze hebben geen van beiden de Champions League gewonnen', betrok Laporta Erling Haaland erbij zonder diens naam te noemen.

Laporta weet waar de grens ligt voor Barcelona. 'We gaan niet praten over nettosalarissen van 25,30 of 40 miljoen euro. Het zou ook een belediging zijn voor de spelers die worden gezien als een referentie in de wereld van het voetbal, die spelen voor Barcelona en nog aan het begin staan. We gaan het niet doen en we willen dat ook niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.