'Spaanse bond wil bekerfinale per se laten spelen en komt met romantisch idee'

Reacties

Een Copa del Rey-finale mét publiek als het ultieme kerstcadeau aan de fans van Athletic de Bilbao en Real Sociedad? De Spaanse voetbalbond RFEF onderzoekt dat romantische idee, zo bericht de krant Marca.

'Spaanse bond wil bekerfinale per se laten spelen en komt met romantisch idee'
© Pro Shots

De RFEF wil er alles aan doen om de eindstrijd van het Copa del Rey-toernooi alsnog af te laten werken. Athletic de Bilbao en Real Sociedad zien echter alleen een finale met supporters zitten: vandaar dat de clubs al hebben laten weten af te zien van het Europa League-ticket dat aan het toernooi is verbonden.

De bestuurders van de clubs hopen dat de situatie van het coronavirus het toelaat om de eindstrijd komend seizoen in te halen en de Spaanse voetbalbond staat zeer positief tegenover dat idee. De bedoeling is zelfs dat de finale de eerste wedstrijd in Spanje wordt waarbij supporters weer aanwezig mogen zijn in het stadion.

De eindstrijd heeft trouwens plaats in het Estadio de La Cartuja in Sevilla, bekend van de WK atletiek in 1999 en de oefeninterland tussen Nederland en Spanje in het najaar van 2000.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.