Southgate heeft goed nieuws voor Maguire na Griekse rel

Reacties

Bondscoach Gareth Southgate heeft Harry Maguire gewoon opgenomen in de Engelse selectie voor de komende interlandperiode. De Manchester United-captain raakte in opspraak vanwege een incident in het Griekse Mykonos.

Southgate heeft goed nieuws voor Maguire na Griekse rel
© Pro Shots

Maguire is inmiddels teruggekeerd naar Engeland en wordt deze dinsdag door zijn advocaat vertegenwoordigd bij een zitting op Griekse bodem. De 27-jarige verdediger zou onder anderen een politieagent hebben aangevallen na een opstootje.

Een verrassing in de selectie van Southgate is de 24-jarige Kalvin Phillips, die zijn debuut kan maken. De middenvelder had het voorbije seizoen een groot aandeel in de promotie van Leeds United naar de Premier League. De Engelse bondscoach heeft in zijn selectie ook plek voor jonkies Phil Foden (20, Manchester City) en Mason Greenwood (18, Manchester United).

Engeland speelt in de komende interlandperiode in het kader van de Nations League tegen IJsland (5 september) en Denemarken (8 september).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.