'Man United-captain Maguire zit vast na vechtpartij in Grieks nachtleven'

Reacties

Harry Maguire is in Griekenland opgepakt vanwege betrokkenheid bij een vechtpartij. Meerdere media melden dat daarbij klappen zijn uitgedeeld aan opgetrommelde agenten, maar Manchester United houdt het vooralsnog bij een summier statement.

'Man United-captain Maguire zit vast na vechtpartij in Grieks nachtleven'
© Pro Shots

Volgens Griekse media raakten Maguire en zijn vrienden kort na middernacht op het eiland Mykonos in gevecht met een andere groep uit Engeland, waarna de politie werd gealarmeerd. Drie personen uit een van de twee groepen zouden zich vervolgens verbaal en fysiek tegen de agenten hebben gekeerd, waarna die drie personen (onder wie dus Maguire) zouden zijn opgepakt en meegenomen naar het bureau.

Man United maakt niet bekend of dat inderdaad precies de gang van zaken is geweest, maar is wel op de hoogte van het feit dat de duurste verdediger ter wereld deel uitmaakte van een vechtpartij en daarop is opgepakt. 'De club weet dat er een incident heeft plaatsgevonden op Mykonos, waarbij Harry Maguire betrokken is geraakt. Er is contact gelegd met hem en hij werkt volledig mee met de Griekse autoriteiten. Op dit moment geven wij verder geen commentaar.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.